dilluns, 20 d’octubre del 2014

Setmana a setmana

Passen les setmanes, passen els dies i això significa que les entrades van augmentant, Cada dia van passant coses noves en aquesta assignatura; podria parlar-vos de la xarrada que vam tenir dimecres que va consistir en la visita d'Arnau, fill del professor Ferran.

Com aquest any,estem treballant en l'elaboració de videoblogs i per tant hem de saber més o menys una mica de muntatges,ens va venir molt bé la xarrada per saber alguns aspectes bàsics sobre el muntatge que fan que els vídeos siguen més cridaners.

 També tinc que dir que la seva carrera no és la típica carrera,i per això no coneixem tanta informació com d'unes altres;Comunicació audiovisual una carrera que no és tan coneguda,i una carrera amb bastants branques pots anar cap al cinema o centrar-te en la teoría i depèn del que prefereixis ens aconsellà sobre diverses universitats,de les quals em quedi amb la idea que València se centra més en la teoría que per exemple Gandia.

  Vore videoblogs,fer entrades,aques treball que realitzem quan observem el resultat mereix la pena,però ara el que toca es treballar en un videoblog amb la meua companya Sarai,us donaré una sorpresa, i qui sap si vos agradara.

Besets videoblogeros

dimarts, 7 d’octubre del 2014

Anar a Còrdova

Qui no ha pensat en un viatge de fi de curs increïble? Això és el que estem fent ara en classe, elaborant un pressupost per a un viatge i, el que més m'agrada d'esta proposta és que pots agafar qualsevol país o ciutat. 

El meu pressupost màxim podria oscil·lar entre els 200-300 euros, ja que no és un viatge fora d'Espanya. He pensat a Còrdova ja que crec que és una ciutat que combina tant la part cultural com la part nocturna, i crec que és una bona combinació per a un viatge de fi de curs.

Jo aniria en AVE, ja que és ràpid i tampoc és molt car; una altra opció sempre és anar amb tren.
Quan arribem a Còrdova ens podem quedar en un hotel, en un apartament o en un aparthotel, depén del que es preferisca.

Sempre m'han dit que Còrdova es molt bonica però no conec res per aixó vull aprofitar esta oportunitat i així conéixer la ciutat, encara que només siga durant 3 o 4 dies.