dimarts, 25 de novembre del 2014

Fer la presentació de Granada


Toca escriure l'experiència després de l'activitat d'elaborar la presentació; jo particularment crec que el que podríem haver fet és triar tan sols una ciutat i així cadascun troba diferents pressupostos per a anar de viatge; però la majoria va decidir fer-ne pressupost de tres ciutats.


Jo no sóc una persona que li agrade navegar per internet ni mirar ofertes per internet, perquè no confie en això de posar els codis de la targeta de crèdit, pot ser que aquesta manera de pensar siga un poc antigua o sé, però jo preferisc vore a qui em fa l'oferta i no un ordinador.

Em centre ara en el que ha sigut l'experiència, no l'he fet a disgust però no hi és de les meues favorites he de dir-lo.
Treball en equip sí que hi ha hagut i molt; hem estat treballant en equip ajudant-nos i quan una ha tingut problemes l'altra l'ha ajudat, o siga que la part de treball en equip sí que la tenim; però ara tenim per un altre costat que jo i una altra companya no teníem ordinador i no la vam poder terminar,açò va significar que el dia d'exposar no vam poder fer-ho. Cal dir que no ens hauria donat temps a exposar, però una cosa sí que he de dir que l'endemà tant la meua companya com jo la vam fer, amb retard però feta està.

Començant amb el primer videoblog


Cal començar amb el muntatge del primer videoblog, i no en tinc idea, em costa molt pensar en què puc fer o de què puc parlar perquè siga interessant per a la gent; ja que no vull que siga un tema molt polèmic per a evitar qualsevol discussió, però ha de ser interessant per a cridar l'atenció.



Més o menys el tinc clar el tema del qual vull parlar que és; Existeixen els prínceps blaus?

És correcta o està bé fer-nos la idea de l'home perfecte o l'existència dels prínceps com als contes i pel·lícules?

Espere poder parlar d'aquest tema. He de reconéixer que no tinc moltes idees per a elaborar el guió i encara que tinc la idea principal diguem que em falten els subtemes per desenrotllar; no em veig parlant davant la càmera.

M'he de fer a la idea d'aquesta activitat i arribar a perdre la vergonya perquè en tinc molta; però qui sap, a la millor quan finalitze el curs m'agrada aquest món de la càmera i em decante per açò per al meu futur.

dilluns, 3 de novembre del 2014

Què em pareix el projecte?

Bon dilluns!


I comence la setmana amb ironia perquè un dilluns no li agrada a ningú. Us vaig a parlar del que he estat fent aquestes setmanes. Hem estat preparant un pressupost per anar-nos-en de viatge de cap de setmana. Hem dividit la classe en tres grups, cadascú tenia una ciutat per a realitzar el pressupost. Les ciutats que havien d'explorar cada grup les havíem decidit abans. Totes vam pensar en una ciutat a la qual ens agradaria anar.
I després vam votar, i diguem que les nominades per a ser la ciutat visitada van ser Granada, Toledo i Madrid.

Em sorprén que hàgem trobat les ofertes, no m'esperava que ens quedaria així el pressupost. Lamentablement no vaig poder fer la presentació per al dia que tocava, però em vaig esperar al dijous per a fer-la, ja que havia d'estudiar dies abans; i la meua sorpresa va arribar quan, dijous a la vesprada, vaig encendre l'ordinador i no anava, no arrancava i ja era tard per a anar a casa d'alguna companya.

Però bé, ara ja no puc fer-hi res i l'única cosa que he pogut fer és aquest cap de setmana fer la presentació i així que em puga comptar almenys la nota d'aquest treball. L'apartat que vaig triar va ser temps lliure de Granada en el qual he parlat de les discoteques a la nit, i d'algun carrer al qual puguem anar de compres.

I per altra banda,a poc a poc estic tenint les coses més clares sobre el videoblog que vaig a fer, els preparatius els aniré contant a poc a poc, ja que diuen que les coses bones no vénen de colp.

Dins d'uns dies tornaré a escriure; besets videobloguers.