dimarts, 25 de novembre del 2014

Fer la presentació de Granada


Toca escriure l'experiència després de l'activitat d'elaborar la presentació; jo particularment crec que el que podríem haver fet és triar tan sols una ciutat i així cadascun troba diferents pressupostos per a anar de viatge; però la majoria va decidir fer-ne pressupost de tres ciutats.


Jo no sóc una persona que li agrade navegar per internet ni mirar ofertes per internet, perquè no confie en això de posar els codis de la targeta de crèdit, pot ser que aquesta manera de pensar siga un poc antigua o sé, però jo preferisc vore a qui em fa l'oferta i no un ordinador.

Em centre ara en el que ha sigut l'experiència, no l'he fet a disgust però no hi és de les meues favorites he de dir-lo.
Treball en equip sí que hi ha hagut i molt; hem estat treballant en equip ajudant-nos i quan una ha tingut problemes l'altra l'ha ajudat, o siga que la part de treball en equip sí que la tenim; però ara tenim per un altre costat que jo i una altra companya no teníem ordinador i no la vam poder terminar,açò va significar que el dia d'exposar no vam poder fer-ho. Cal dir que no ens hauria donat temps a exposar, però una cosa sí que he de dir que l'endemà tant la meua companya com jo la vam fer, amb retard però feta està.

2 comentaris: